× Home Activiteiten E-chopper huren Horeca Fotos Nieuws Vacatures Contact

E-chopper huren

Huur een E-chopper Fun bij Speellandschap De Heiberg! 

Speciaal voor volwassenen bieden wij samen met onze partner Strand365 een leuke activiteit aan: E-chopper Fun rijden! Ben je op zoek naar een leuke teamactiviteit? E-chopper rijden is leuk en relaxt! Met de elektrisch aangedreven bromfiets zoef je geruisloos door het prachtige landschap. E-Chopper rijden kan zowel met kleinere als met grotere groepen. De activiteit kunnen we eventueel verzorgen in combinatie met een lunch, diner, borrel, buffet of barbecue.

Elektrisch cruisen door het Brabantse landschap. Het kan! E-chopper rijden is een ervaring op zich! Het is stil, emissieloos en je mag zonder helm op rijden. Dus heerlijk de wind door je haren en lekker ontspannen cruisen.

Vanaf Speellandschap De Heiberg / Strand365 kun je er zelf op uit trekken en gebruik maken van verschillende routes. De directe omgeving is prachtig. Je krijgt prachtige plekjes te zien waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Je komt langs bossen, kastelen, kerken en rivieren en ontdekt hoe prachtig de regio is. Als je tour klaar is sluit je de geslaagde dag of op onze mooie locatie met een borrel, diner of barbecue.

Een E-chopper is wettelijk gezien een snorfiets. Je dient dus minimaal 16 jaar te zijn om erop te mogen rijden en je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. De maximale snelheid die je mag rijden is 25 km per uur en we adviseren om maximaal een tochtje van 50 tot 60 km te rijden. Een E-chopper is gebouwd als éénpersoons voertuig, kinderen mogen, bij verhuur niet achterop.

Onze tarieven:
Je kunt 7 dagen per week een E-chopper huren vanaf 10.00 uur in de ochtend. We hanteren 2 blokken van 3 tot maximaal 6 uur.

3 uur € 39,00        I        6 uur € 69,00

Reserveer hier voor groepen tot 15 personen.
Vraag hier een offerte aan voor groepen vanaf 16 personen.

Afstapmoment