× Home Activiteiten Horeca Fotos Nieuws Contact

Horeca

Als de kinderen zich vermaken dan genieten ook de (groot)ouders! En dat is nou precies de bedoeling van Speellandschap De Heiberg.

Op het ruim opgezette terras geniet u samen van een drankje uit ons uitgebreide drankenassortiment en een diversiteit aan heerlijke gerechten voor jong en oud.

Bekijk hier onze menukaart.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Feestje?

Heeft u wat te vieren met familie of vrienden? Naast ons aanbod in kinderfeestjes kunnen ook volwassenen genieten van een heerlijke middag op ons Speellandschap.  

Terwijl de kinderen zich vermaken op het Speellandschap kunt u samen met uw gasten genieten van een ontspannen en gezellige middag waarop wij alles voor u regelen. Aan de hand van uw wensen nemen we de mogelijkheden door om er een feest van te maken.   

Strand365, The place to beach! (Indoor bij Speellandschap De Heiberg)

Met de voeten in het zand en een lekker drankje in de hand? 365 dagen per jaar een vakantiegevoel? Het kan! Bij Strand365, het sfeervolle binnenstrand van Veldhoven! Dit unieke indoor beachconcept biedt allerlei mogelijkheden, zowel voor de zakelijke als particuliere bezoeker. Waan jezelf in het buitenland op het mooie strand van onze lounge- en beachclub. Strand365 is dé locatie voor beachsporten, bedrijfsfeesten, teambuildingactiviteiten, evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen en (bedrijfs)presentaties. Ook voor particuliere groepen zijn wij de ideale locatie voor een familiedag, (baby)borrel, vrijgezellenfeest, vriendengroepen of bruiloft. Er zijn jeu-de-boulesbanen en beachvelden die ook los af te huren zijn. Uiteraard heeft Strand365 een eigen strandbar en strandterras in zomerse sferen voor een drankje en een hapje.

We helpen u graag verder!

Afhankelijk van uw wensen maken we graag een voorstel op maat ten behoeve van uw feest, evenement of andere gelegenheid.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.