× Home Activiteiten Fotos Nieuws Horeca Vacatures Contact

Horeca

Als de kinderen zich vermaken dan genieten ook de (groot)ouders! En dat is nou precies de bedoeling van Speellandschap De Heiberg.

Op het ruim opgezette terras geniet u samen van een drankje uit ons uitgebreide drankenassortiment en een diversiteit aan heerlijke gerechten voor jong en oud.

Bekijk hier onze menukaart.

Feestje?

Heeft u wat te vieren met familie of vrienden? Naast ons aanbod in kinderfeestjes kunnen ook volwassenen genieten van een heerlijke middag op ons speellandschap.  

Terwijl de kinderen zich vermaken op het Speellandschap kunt u samen met uw gasten genieten van een ontspannen en gezellige middag waarop wij alles voor u regelen. Aan de hand van uw wensen nemen we de mogelijkheden door om er een feest van te maken.   

De Heiberg, voor elke gelegenheid

Speellandschap De Heiberg ligt op het complex van de overkoepelende organisatie  Sport & Evenementencomplex De Heiberg. Dé locatie voor evenementen, feesten en partijen in de breedste zin van het woord.

·        Borrels en (personeel)feesten
·        Bruiloft
·        Teambuildingactiviteiten en quizzen
·        Beurzen, congressen
·        Vlooienmarkten

We helpen u graag verder

Afhankelijk van uw wensen maken we graag een voorstel op maat ten behoeve van uw feest, evenement of andere gelegenheid.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.